Frederiksberg C

Apoteket Frederiksberg Centret tester hørelsen gratis og viser nyt høreapparat

Halstørklæder, huer og ikke mindst mundbind kommer nemt i karambolage med høreapparatet. Nu kan du få demonstreret et af verdens mindste høreapparater og få testet din hørelse gratis på Apoteket Frederiksberg Centret.

Alle interesserede inviteres nu til at opleve et af verdens mindste høreapparater og få foretaget en gratis høreprøve på Apoteket Frederiksberg Centret tirsdag den 8. februar kl. 10.00-12.00. Ved høretesten kan man på blot to minutter få afgjort, om man er blandt de cirka 800.000 danskere, der har et høretab.

Høreprøverne og demonstrationen af det nye høreapparat foregår trygt for både testperson og høreekspert, og der tages forbehold for gældende restriktioner med nødvendige værnemidler samt afspritning.

Se det nye høreapparat og få testet hørelsen gratis tirsdag den 8. februar på Apoteket Frederiksberg Centret kl. 10.00-12.00. Arrangementet er gratis og uforpligtende.

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde med 25 høreklinikker, der yder rådgivning om høreapparater fra producenterne Widex og Signia. Høreklinikkerne er specialiseret i nøjagtig, individuel tilpasning af høreapparater ved hjælp af markedets førende teknologi. Tlf.: 70 11 10 70, www.dinhs.dk/hoereklinik-frederiksberg

Kommentarer