Magaxin

Besøg Københavns største action- og eventcenter

Artiklen er sponsoreret.

Er du til adrenalin? Og elsker du at prøve forskellige aktiviteter? Så kunne det være et bud at besøge Københavns største action- og eventcenter. Her finder du diverse forskellige aktiviteter, som du kan lave i større eller mindre grupper.

Hvad kan man lave?

kongelunden har du mulighed for at prøve en masse forskellige aktiviteter. Hvis I er en større gruppe, kunne en omgang paintball måske være sjovt? Der er imidlertid også mulighed for både lasergame og laser tag, som I måske kunne tænke jer at prøve? Desuden findes der forskellige forlystelser, som både børn og voksne kan deltage i. Det er derfor muligt at besøge stedet uanset alder, da der er noget for enhver aldersgruppe og for enhver smag.

Kombinér forlystelserne

Du kan selv vælge hvilke forlystelser, som du har lyst til at prøve. Af den årsag kan du kombinere den løsning, som du mener passer bedst til den gruppe, som du er en del af. Af forlystelser kan du blandt andet prøve rodeotyr, surfboard simulator, sumobrydning med mere. Resten af forlystelserne kan du med fordel læse mere om på hjemmesiden, hvis du ønsker at vide mere. Hvis du kun har lyst til at prøve en enkelt forlystelse, er dette naturligvis også muligt – ellers kan du kombinere de forskellige muligheder som en pakkeløsning.

Kontakt dem hvis du er i tvivl

Hvis du er i tvivl om noget, er du naturligvis velkommen til at kontakte kongelunden, som vil besvare samtlige af dine spørgsmål. Det kan være, du er i tvivl om priser, pakkeløsninger eller andet, som du ønsker at vide mere om, inden du bestiller. Ellers bør du tjekke hjemmesiden ud, hvor der tillige er blevet besvaret en masse spørgsmål angående arrangementer, priser, løsninger, regler med mere. Online kan du ligeledes læse en masse om alt det praktiske, hvilket kan være rart at vide, inden du møder op. 

Kommentarer