Kultur

EM-feber: Fodboldfans med egen Roliganbus på vej til Tyskland

Fem venner har indrettet deres egen Roligansbus og har kursen mod EM i Tyskland.

Der var flere, som i går spærrede øjnene op, da en kæmpe bus i rød-hvide dannebrogsfarver kørte op foran Amy’s Bar & Winehouse i Odense, med 10 glade fodboldfans ombord.

Roligansbussen, som den selvfølgelig er døbt, er på vej til Tyskland for at følge det danske og bakke op om det danske fodboldlandshold. Foreløbig er der løst billetter til de tre indledende danske kampe, og både humør og optimisme er i top hos alle ombord på bussen.

Idéen bag Roliganbussen opstod mellem fem venner sidste år, og siden har det stået på renovering, maling og indretning, så alle kan sidde, sove og spise ombord på bussen under hele turen. Drikke kan man også, idet der op til afgang også lige blev plads til et fadølsanlæg centralt placeret i bussen.

Danske Netaviser har fredag ved middagstid fået en kort opdatering fra Roliganbussen, og meldingen er at “Kassel Bakker” blev passeret uden problemer og ankomst til Stuttgart forventes omkring klokken 13.

Roligansbussen har allerede vakt stor opmærksomhed, hvor den kommer frem, og TV2 har været ombord og interviewe gutterne bag projektet.

Redaktionen følger Roliganbussen de næste par uger.

Har du en sjov eller skæv historie om danske EM-fans i Tyskland, så send et tip til redaktion@netavis.dk

Kommentarer