Magaxin

Få styr på alt i byggeprojektet

Artiklen er sponsoreret.

Har I overtaget en bolig, der skal endevendes, før I kan bo i den? Hvis I har hænderne skruet rigtigt på, kan der være penge at spare, hvis man kan se muligheder i boliger, som andre måske bliver skræmt væk af. For jer er det måske i virkeligheden beliggenheden, der har betydet mest. Måske I er nået frem til, at det eneste, der skal bevares, er ydervæggene i huset – og så vil der naturligt være ganske meget byggeaffald. Det er vigtigt, at I får fat i bigbags, I kan anvende til at komme af med affaldet.

Måske I egentlig havde tænkt, at I skulle styre projektet selv. Nogle gange viser det sig bare, at opgaven er lidt større, end man egentlig havde tænkt det. Hvis projektet er blevet uoverskueligt for jer, kan I overveje at få koblet en entreprenør på opgaven, der kan hjælpe jer med alt fra A til Å. I kan kigge hos Entreprenør Nissen lige her.

Fokuser på det udendørs

En ting er, at I måske har fået helt styr på alt, der befinder sig inden for jeres vægge – men hvad med haven? Haven er ofte noget af det, der laves sidst, når huset er kommet i stand, men hvis I allerede nu er ved at være på det punkt, er det måske en anlægsgartner, der skal lægge sidste hånd på jeres byggeprojekt. Se for eksempel anlægsgartnermester Ove Jensen ApS.

Mange tror fejlagtigt, at gartneren primært kan sørge for blomster, græs og planter, men der er meget mere i det end det – og en anlægsgartner kan være jeres redningsmand, når det kommer til at få lagt fliser og sten i haven, der kan skabe liv, dynamik og måske give jer en terrasse. Det er også her, I vil kunne blive rådgivet til, hvordan I bedst udnytter jeres udendørsarealer, så I kan nyde det hele året rundt.

Kommentarer