Frederiksberg C

Få testet hørelsen gratis på Apoteket Frederiksberg Centret

Mandag den 6. december har alle borgere mulighed for at få en gratis høreprøve på Apoteket Frederiksberg Centret. Høreprøven foretages i samarbejde med Din Hørespecialist.

Nu kan alle interesserede få foretaget en gratis høreprøve på Apoteket Frederiksberg Centret. Høreprøverne foregår trygt for både testperson og høreekspert, og der tages forbehold for gældende restriktioner med nødvendige værnemidler samt afspritning.

Over sommeren har mange benyttet sig af de gratis høretest, som apotekerne landet over har tilbudt landet over, og her viste 40 procent sig at have et behandlingskrævende høretab.

Der foretages gratis høreprøver mandag den 6. december i samarbejde med Din Hørespecialist på Apoteket Frederiksberg Centret kl. 10.00-15.00. Arrangementet er gratis og uforpligtende.

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde med 25 høreklinikker, der yder rådgivning om høreapparater fra producenterne Widex og Signia. Høreklinikkerne er specialiseret i nøjagtig, individuel tilpasning af høreapparater ved hjælp af markedets førende teknologi. Tlf.: 70 11 10 70, www.dinhs.dk/hoereklinik-frederiksberg

Kommentarer