Magaxin

Gør noget ved rejsefeberen og bestil din rejse

Artiklen er sponsoreret.

”At rejse er at leve” sagde H.C. Andersen engang, hvilket mange mennesker endnu lever efter. Ikke desto mindre rammes vi ofte af rejsefeber igen ganske hurtigt efter en hjemkomst, hvilket blot må betragtes som kroppen og sindets hungren efter flere oplevelser og eventyr. Ønsker du at finde dit næste spændende rejsemål, så læs med her.

Storby

Selvom Danmark også har et par enkelte storbyer at byde på, så har udlandets storbyer altså en vidunderlig charme. Kombinationen mellem den ukendte kultur og det kendte storbyliv går hånd i hånd og danner rammen for et moderne eventyr. Bare her i Europa er udvalget af storbyer ganske bredt. Krakow i Polen byder på bidder af Jødedommens hårde historie, Bruxelles bobler af politisk aktivitet og Istanbul flyder med naturens skønheder tæt på byen.

Eksotisk

Ønsker man mere at se rejser til hele verden, der måske har et eksotisk præg, er mulighederne også ganske mange. Den moderne verden er efterhånden så åben, at næsten alle lande er en mulig rejsedestination. Rejser til Indonesien skuffer sjældent, da man her mødes af de hvideste strande, de smukkeste have og den lækreste mad. Laos og området i det sydøstlige Asien er også fyldt med oplevelser, der vil vinde enhvers hjerte.

Spændende

Ikke engang så langt væk fra vores hemmelige Europa, findes rejser, der er den rene modsætning end hverdagen herhjemme. I mange af de afrikanske lande kan man nemlig få lov til at komme helt tæt på den tilværelse, som er realiteten for de lokale. Her kan man både opleve markedspladser, skolegang og madlavning på helt tæt hold. Derudover er naturen og dyrelivet ganske enestående, hvilket blandt andet kan opleves ved hjælp af en safari. Den verden, som vi lever i, er til tider ganske lille, men samtidigt er den så stor, at man ikke engang kan forestille sig de forskelligheder, som man kan møde.

Kommentarer