Magaxin

Kan du lide din vin tør, saftig, kraftig eller sød?

Artiklen er sponsoreret.

Der er ikke noget, der kan give mere sved på panden i supermarkedet, end børn eller at skulle vælge vinen til sit næste selskab. Det er næsten som om hele aftenens stemning ligger i den ene flaske, som du endnu ikke har fundet, fordi du ikke tør at sætte tonen an. Tonen og smagen griner ad dig fra hver enkelt flaske, og medarbejderen kan kun sige, hvad der allerede står på deklarationen. Her kommer lidt hjælp til dig, som godt kan lide god vin, men som ikke nødvendigvis kan lide at finde frem til den gode vin.

Ansvarfralæggelse

Det fedeste, man kan opleve i sådan en situation, er hvis beslutningen er truffet på forhånd. Lad det være af en anden, og én du tør stole på. Med andre ord; det er på tide at opsøge professionel hjælp til dine kvaler, så du ikke behøver at ryste på hænderne, når du skænker vinen op. Hvis du opsøger vinhandler frederiksberg, er du allerede et stort skridt nærmere ansvarsfralæggelse. Når man går ind i en vinforretning, handler det om at være ærlig og lade være med at tale medarbejderne efter munden. Sig, hvad du vil have og hvilken type mad, der skal serveres til.

Lidt forberedelse skal der til

Du vil sikkert allerede blive stillet disse spørgsmål, men det er godt at være forberedt hjemmefra, så man ikke kommer i tvivl om, hvad man egentlig skal, når man går ind i en specialforretning. Som skrevet, kan du allerede ånde lettet op ved at vide, at alle vine i butikken er udvalgt af nogen, som har forstand på det. Det er dog altid en god idé at kende sine gæsters præferencer, så du ikke stiller to flasker rødvin på bordet for så at finde ud af, at gæsterne foretrækker hvid. Do your research, men kun den beskedne. Resten klarer vinhandleren.

Kommentarer