Magaxin

Lad maleren sætte Frederiksberg i rampelyset

Artiklen er sponsoreret.

Mange kan godt lide, når deres by ser indbydende ud at være i. Det kan både gælde private hjem i deres ydre og indre udseende. Det kan være de grønne områder rundtom i byen, der står ryddelige og pæne samt byens butikker, der har et spændende, rent og imødekommende udtryk. En ting der ofte kan være med til at give byen et skarpt og rent udtryk er et godt malerarbejde både udvendig og indvendig, og kan være en fryd for mange borgere lige såvel som sælgere og besøgende

Lokale malere

Nogle gange kan det være en fordel at finde en lokal maler med henblik på nemmere adgang til kontakt. I tilfælde af, at du ønsker at bidrage til at sætte Frederiksberg i rampelyset, kan det være, du søger en maler i nærområde såsom maler valby. Det kan være du kender til noget af det arbejde, de har lavet i forvejen, eller måske det bare er en fordel for dig, fordi de kender området. En maler der kender nærområdet har måske en bedre fornemmelse af, hvad målet er med malearbejdet i byen, da de kender til byens udseende i forvejen.

Med sans for detaljen

Det kan se rigtig flot ud, hvis din butik har fået en omgang ny maling, som både kan være indbydende for medarbejdere og for kunder. Det kan også se imødekommende ud for dig, som står i en fremtidig flyttesituation og skal have malet nogle lokaler i private hjem eller til kontorer på den nye arbejdsplads. Men ligesom de store malede facader giver et stilrent udtryk, er det de små detaljer, der kan sætte prikken over i’et. Det kan være, du mangler at få malet en trappeopgang eller vinduer, som du måske ikke i første omgang tænker over kan gøre en væsentlig positiv forskel, når de har fået en omgang god maling. 

Kommentarer